Onze zomerreis 2019

Benissa (Calpe), Spanje

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden ... doch als we de Franse roman-en toneelschrijver Marcel Prévost mogen citeren : "traditie is kostbaar en heilig, maar zich in de traditie opsluiten is een gevaarlijke traagheid"

We zullen in 2019 niet reizen rond 21/07 maar wel in mei ... Graag stellen we onmiddelijk ook een alternatieve extra korte zomerreis voor van donderdag 15/08 tot zaterdag 17/08 (2 overnachtingen) richting Durbuy-La Roche. Bij voldoende interesse zullen we dan een geschikte locatie zoeken (bv Passerelle)

  

Na een zware maar toch weer opnieuw een supervakantie in Oostenrijk stellen we dan ook graag onze reis naar Spanje voor!

We trekken dus naar de Middellandse Zee, Costa Blanca, naar hét trainingscentrum van de topwielerploegen. Dus kunnen de Blarentrappers hier onmogeliijk ontbreken !

Het uitstippelen van de dagelijkse ritten laten we over aan de kenners van de regio, Jim & Dave. Het programma zou minder zwaar moeten zijn dan het Salzburgerland van dit jaar. Eventueel ook mogelijk om aan te sluiten bij de ritten georganiseerd op ieders maat via Vuelta Turistica.

Relatief vlakke kustkilometers zullen afgewisseld worden met pittige heuvels en enkele bergbeklimmingen.

Na deze reis zullen Col de Rates, Guadelest, Callossa, Moraira, Finestrat, Gata de gorgos, Pedreguer, Fusturea, Benitatxell, .... geen onbekenden meer zijn !!!

Neem je graag een rustdag of ben je een niet-fietser, bv, partner van … dan zal je ook zeker genoeg ontspanningsmogelijkheden vinden
gewoon genieten en de kust ontdekken, of luieren aan het zwembad of de zee, genieten van wat tapas in een van de vele beachbars ....

LOCATIE, PERIODE EN RICHTPRIJS

we hebben een optie op een mooie villa "Casa Clara" inclusief prive zwembad(www.casaclarabenissa.be) - afhankelijk van het aantal deelnemers zou deze locatie nog kunnen wijzigen.
Ligging : Avenida de Mediterrania (Baladrar) F52, 03720 Benissa
Vervoer : vliegen op Alicante met diverse maatschappijen mogelijk. Vluchten zelf te boeken, we zullen aangeven wanneer er interessante prijzen zijn !

Periode : zaterdag 11/05 tot zaterdag 18/05. Kortere periode mogelijk, doch prijs van het verblijf zal ongewijzigd blijven.

Richtprijs: 500 euro per persoon.

exclusief : lunch/diner + dranken (mogelijkheden in diverse restaurants maar zeker ook gezellige bbq's in onze villa mogelijk!) en exclusief transfer luchthavens

 

INSCHRIJVING

 

 

OVERZICHT INSCHRIJVINGEN

Webdesign: Brandwolves BVBA