Onze waarden en regels

Onze wielertoeristenclub is in 2003 ontstaan uit een tiental enthousiastelingen, die steeds een aantal waarden hebben nagestreefd. Fietsen met respect voor elkaar, waarin het sportieve centraal staat, hebben geleid tot het succes van onze club. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een grote sportvereniging met een tachtigtal leden.

Ondanks de grote diversiteit tussen onze leden wat betreft leeftijd, conditie, sportiviteit, fietsen we steeds met één grote groep. We vertrekken samen, werken hetzelfde aantal kilometers af  en komen ook samen weer aan.

Het is steeds een uitdaging ervoor te zorgen dat iedereen na de rit kan terugkijken op een geslaagde, sportieve uitstap. De sterksten met de nodige voldoening, de mindere goden met het nodige plezier.

Ook het sociale contact tijdens en na de rit zijn van belang. De nodige ontspanning en afkoeling na de rit mag niet ontbreken.

Natuurlijk mogen we in dit geheel onze sponsors niet vergeten. Zij zorgen steeds voor de financiële ademruimte van onze club.

Verder zijn er een aantal waarden, zoals veiligheid, gezondheid en respect voor de natuur, die  de toekomst van onze club verzekeren.

Om dit te alles te kunnen realiseren moeten er een aantal afspraken worden gemaakt:

Bijkomend zijn er ook een paar regels die in acht genomen moeten worden :

Webdesign: Brandwolves BVBA